Optional Sidebar Info

Any information can be placed in the sidebar to help your website visitors navigate your site.

To make a boxed heading like the one above, simply apply the H3 tag.

To make a box like this, assign the "sidebarlt" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

To make a box like this, assign the "sidebardk" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

JADE JUNIORS

Ryhmään haetaan uusia tanssijoita kaudelle 2019-2020, hakulomake täältä!

Keväällä 2018 Jade Juniors saavutti lukuisia mitaleita (kultaa, hopeaa ja pronssia) sekä kunniamaininnan parhaasta tekniikasta koreografiallaan Breathe in, Dance Out. (alla: Kuva, Lili Nissilä, Vision tanssikilpailu)

Jade Juniors on Tanssikeskuksen kisaryhmä yläasteikäisille tanssijoille, jotka treenaavat balettia ja jazztanssia ahkerasti. Ryhmään valitaan koetanssin perusteella teknisesti ja ilmaisullisesti vahvoja tanssijoita, joilla on motivaatiota harjoitella ja kehittyä edelleen ja kisata ryhmän kanssa. Ryhmää opettaa Päivi Salomaa.

Ryhmän tanssijat treenaavat yhdessä baletin ja jazztanssin viikkotunneilla ja lisäksi heillä on oma Jade Juniors -tunti, jolla työstetään kisakoreografioita. TANSSIANYTIME-kortilla tanssijat voivat lisäksi käydä kaikilla valitsemillaan lukujärjestyksenmukaisilla tunneilla. Kisoihin ja katselmuksiin osallistutaan tanssijoiden oman kiinnostuksen mukaan n. 4-7 kertaa vuodessa.

Alla: Syksyn 2016 Jade Juniors -ryhmä saavutti teoksella Kun on vain toivo hopeaa Tanssin Pyörteissä -kisoissa Liedossa 4.3. ja pronssia XMagic Moves kisoissa Turussa 10.12. sekä palkittiin kunniakirjalla It's All in Jazz -kisoissa Tampereella 5.11.

Alla: Keväällä 2017 Jade Juniors -ryhmä menestyi hienosti teksolla nimeltään Oodi tanssille - "Se tunne kun saa unohtaa kaiken muun ja ihan vaan tanssia" . Ryhmä voitti kultaa nuorten dance-sarjassa Magic Move -kisoissa Turussa sekä palkittiin Pyörre-tanssitapahtumassa 100e kannustuspalkinnolla.

Jade Juniors lukukauden hinta on TANSSIANYTIME-kortin hinta.

Jade Juniors ryhmää koskevat tiedustelut:

Päivi Salomaa 050 5616391 / salomaa.paivi@gmail.com