Optional Sidebar Info

Any information can be placed in the sidebar to help your website visitors navigate your site.

To make a boxed heading like the one above, simply apply the H3 tag.

To make a box like this, assign the "sidebarlt" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

To make a box like this, assign the "sidebardk" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

Tanssiopettajat

Huom: Tanssinopettajien puhelinnumeroita emme valitettavasti voi julkaista, opettajat voivat itse halutessaan antaa yhtreystietonsa oppilailleen

   
Sini Mäenpää on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta vuonna 2001 sekä suorittanut tanssinopettajan tutkinnon (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulussa keväällä 2017. Hän on työskennellyt freelance-tanssijana Helsingin Kaupunginteatterissa useissa teoksissa, Suomen Kansallisoopperassa, Tanssiryhmä Just Jazzissa, Helsinki Dance Theaterissa sekä mm. Tommi Kitin, Marjo Kuuselan, Reija Wäreen ja Tarja Rinteen teoksissa. Tällä hetkellä esitysohjelmistossa on Virpi Juntin teos Ambedo yhdessä Riku Koskisen kanssa. Sini toimii opettajana mm. Tanssikoulu Liisa Nojosella Porissa, Lappeenrannan Tanssiopistolla, Riihimäen alueella sekä Helsingissä Kansallisoopperan balettioppilaitoksella. Hämeenlinnan Tanssikeskuksella hän on opettanut nykytanssia ja jazzia vuodesta 2003 saakka..

Motto: "Heittäydy ja anna liikkeen puhua"
   
Jussi Lindroos on perkussiiviseen tanssiin ja lauluun keskittynyt steppiartisti, tuottaja ja freelance-tanssitaiteilija. Hän yhdistää stepin jalkatekniikkaa, kehorytmiikkaa sekä elementtejä afro-amerikkalaisesta rytmimusiikista, jazzista ja kansanmusiikista. Lindroos on esiintynyt menestyksekkäästi niin kotimaassa kuin ulkomailla sekä tehnyt yhteistyötä monien kotimaisten ja ulkomaisten jazz- ja kansanmuusikoiden kanssa. Esiintymis- ja opetustyön ohella Lindroos on tuottanut perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin RitmÅbo-esityssarjaa vuodesta 2010 sekä Turku Rhythm We rytmitapahtumia. Lindroos on monipuolinen ja arvostettu steppipedagogi (KM) sekä perkussiivisen tanssin asiantuntija. Jussin steppitunneilla yhdistyvät afroamerikkalainen rytmimusiikki, swing- ja jazztanssilajit sekä musikaalit.

Motto: "There's no business like show business"
   
Leo Brotherus Leo on 18-vuotias opiskelija Järvenpäästä. Leo alkoi tanssia lockingia jo 10-vuotiaana. Leo on tanssinut myös breikkiä, housea, poppingia ja hiphoppia. Tällä hetkellä päälajeina ovat locking ja hiphop. Kokemukseen kuuluu muun muassa Teemu Korjuslommin locking- muodostelmassa ja showcase- ryhmässä tanssiminen. Leo voitti kultaa vuonna 2015 junioreiden locking sarjassa, sekä viime vuonna tuli 3. sija aikuisten sarjassa. Lockstition ryhmä voitti SM- kisoissa hopeaa. Tanssinopetuskokemus on peräisin erilaisista tapahtumista ja sijaistuksista.
Leo Minkkinen on tanssinut lockingia n. kahdeksan vuotta ja breakkia hiukan enemmän.
   
Nina Viiala on tanssinut koko ikänsä. Tanssiharrastus alkoi aikoinaan Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskuksen lastentanssitunneilta jatkuen monipuolisena aikuisikään asti. Lastentanssin ja baletin kautta Nina päätyi jazz-, show- ja nykytanssi pariin, jotka kokee eniten omiksi lajeikseen. Jo nuorena Nina tiesi, että haluaisi tulevaisuudessa työskennellä tanssin parissa. Nina on käynyt vuoden mittaisen tanssitaiteen linjan Keski-Pohjanmaan Kansanopsitossa ja valmistunut sen jälkeen tanssinopettajaksi (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 pääaineenaan jazztanssi. Vuosien varrella Nina on kokeillut monia eri tanssilajeja ja käynyt erilaisia lyhytkursseja aina afrosta ja irlantilaisesta tassista steppiin ja flamencoon. Opetuskokemusta Ninalle on kertynyt jo lukioikäisestä lähtien ja Nina on opettanut kaiken ikäisiä ja -tasoisia oppilaita aina vauvoista vanhuksiin.

Motto: "We're fools whether we dance or not, so we might as well dance"
   
Noora Virtanen aloitti Tanssikeskuksella opettajana syksyllä 2008 ja opettaa siellä tällä hetkellä showtanssia ja Beatboys- ryhmää. Noora on opiskellut Helsingissä Metropolia Ammattattikorkeakoulussa ja valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Noora opettaa tanssia ja teatteria myös oman koulunsa kautta ympäri sydän-hämettä. Nooran mielestä on tärkeää, että tunneille tullaan hyvillä mielin, uskalletaan puhua opettajalle ja muodostetaan ryhmän kanssa hyvä yhteishenki. Niin ja tietysti se tanssi, joka tuntuu sielun sopukoissa asti!

"Tanssi on meille luontaista, annetaan sille mahdollisuus ja nautitaan sen tuomasta riemusta!"
   
FM Päivi Salomaa valmistui tanssijaksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2009 pääaineenaan jazztanssi ja tanssinopettajaksi (AMK) kolme vuotta myöhemmin Oulun seudun ammattikorkeakoulusta pääaineenaan klassinen baletti. Tanssin tutkimuksen maisteriopinnot (Nordic MA in dance studies) hän suoritti Tampereen yliopistosta samalla kun työskenteli jo päätoimisesti tanssinopettajana ja koreografina. Päivi käy säännöllisesti hakemassa uusia ideoita ja inspiraatiota työhönsä tunneilta ja kursseilta Suomesta ja ulkomailta (New York, Barcelona, Lontoo, Nizza jne.). Päivi opettaa Tanssikeskuksella balettia ja jazztanssia sekä valmentaa Jade kisaryhmiä, jotka ovat menestyneet lukuisissa kisoissa ja katselmuksissa ympäri Suomen. Tunneilla Päivi haluaa inspiroida oppilaitaan hiomaan tanssitekniikkaa ja heittäytymään koreografioihin ja myös inspiroitua itse oppilaiden innokkuudesta!

Motto: "Pienikin ele voi ilmaista paljon!"