Jade Kids

Jade Kids on Tanssikeskuksen kilpaileva tanssiryhmä 7-11 vuotiaille tanssijoille

Jade Kids -ryhmään valitaan koetanssin tai tuntityöskentelyn perusteella esiintymisestä nauttivia tanssijoita, joilla on rytmitajua, keskittymiskykyä sekä intoa treenata ahkerasti ja oppia uutta. Tavoitteena on, että ryhmä saa mukavia esiintymiskokemuksia ja oppii ryhmässä toimimista sekä määrätietoista harjoittelua. Ryhmän koreografioista vastaa tanssinopettaja Nina Lassinen.

Ryhmän tanssijat treenaavat jazztanssia ja balettia omalle tasolle sopivassa ryhmässä. Lajikohtaisilla tunneilla tanssijoiden tanssitekniset valmiudet kehittyvät ja Jade kids -ryhmän omalla 60 min viikkotunnilla harjoitellaan koreografiaa, jolla osallistutaan tanssikilpailuihin ja katselmuksiin n. 2-5 kertaa vuodessa. TANSSIANYTIME-kortilla tanssijat voivat lisäksi käydä kaikilla valitsemillaan lukujärjestyksenmukaisilla tunneilla. Innokkaimmat tanssijat voivat tilata soolo- tai duo/trio koreografioita ja kisata myös niillä.


Lilac Fairy Fan Club, Jade Kids syksy 2020 (kuva, Pinja Sipinen, Nuori Klttuuri Moves, Humppila)


Pienten toiveiden tanssi, Jade Kids syksy 2017 (kuva, Mikko Karsisto, Dance& Show)Jade Kids ryhmää koskevat tiedustelut: