Tuntikuvaukset

  
AEROBIC
(ei keväällä 2023)
Hikinen ja haastavampi tunti, joka on suunnattu vauhdikkaampaa menoa hakevalle liikkujalle. Aerobisessa osuudessa rakennetaan liikkuva koreografinen sarja, joka sisältää askelluksia, hyppyjä, käännöksiä ja erilaisia rytmityksiä. Tunnin lopuksi lihaskunto-osuus sekä venyttelyt
  
BODYMOTIONTehokas kokovartaloliikunta on muutakin kuin lihasten pakottamista maitohapoille.  Dynaamista liikettä, vartalonhallintaa, liikelaajuutta. Osa tunnista tehdään pienillä käsipainoilla, joiden käyttö on kuitenki vapaehtoinen. Kaikille sopiva “liikuttelumuokkaustunti”. 
HUOM: Tämä tunti Hirsimäessä ke 19.30-20.30
  
RVP
(ei keväällä 2023)
Reidet rautaisiksi, peppu piukeeksi ja vatsa vahvaksi. Reisi-vatsa-pakara tunnilla lämmitellään helpoilla askelsarjoilla, jonka jälkeen treenataan erityisesti reisien, pakaroiden ja keskivartalon lihaksia. Tehokkuutta lisätään yhdistämällä lihaskuntoliikkeiden väliin erilaisia sykkeennosto- osuuksia. Tunnin lopussa venytykset. Tunti soveltuu kaikille liikkujille, tehokkuuden voi määritellä itse.
  
BODYTRIMMIReipas ja helppo hikitunti, jossa käytetään pieniä käsipainoja lisävastuksena. Ei askelsarjoja. Toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä, jotka vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja ylävartaloa. Tekee erityisen hyvää niska-hartiaseudulle!
Sopii kaikille. 
  
HULAMUOKKAUS
(ei keväällä 2023)
Alkuun 10 min helppo lämmittelysarja, sitten 20-30 min hauskaa hulaa. Seuraavaksi 10-15 min lihaskuntoa ja lopuksi lyhyet venyttelyt.
  
INTENSIIVI-
VENYTYS
Korvaa yksi harjoituskerta viikossa tällä tunnilla, saat muustakin harjoittelustasi paremman hyödyn! Vaikutus lihaksen aineenvaihduntaan asti.  Jännitä-rentouta-venytä -tyyli takaa säännöllisenä harjoitteluna paremman ryhdin ja vartalon hallinnan, ja lisäksi se kiinteyttää vartaloa! Rentouttava vaikutus taattu, tästä tulee riippuvaiseksi!
  
INTERVALLI-
PUMP

(ei keväällä 2023)
Normaalin pumpin oheen sykkeen nostoja yksinkertaisesti, mutta tehokkaasti!
  
MINUUTTITREENILyhyen alkulämmittelyn jälkeen tehdään kolme samanlaista kierrosta, joissa peruslihaskunto sekä sykkeenkohotus osioita. Jokaista liikettä tehdään 1 minuutti. Tunnilla käytetään välineitä monipuolisesti. Helppoa ja hauskaa, mutta tehokasta. Tällä tunnilla saat varmasti hien pintaan!   
  
TEHOTREENITehotreeni on nimensä mukaisesti tehokas lihaskuntotunti, joka aloitetaan n. 10 minuutin yksinkertaisella alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen tehdään lihaskuntoliikkeitä koko keholle eri välineitä apuna käyttäen tai kehon omalla painolla. Treenin välissä tehdään helppo sykkeen nostatus. 
  
SUPERTREENITehokkaan jumpan ei tarvitse olla vaikeaa! Supertreenissä on helppo lämmittely ja tehokasta lihaskuntotreeniä eri välineillä ja oman kehon painolla. Hikitakuu! Liikkeissä paljon eri variaatioita, jokainen voi treenata omalla tyylillään
  
MUOKKAUSTehokas lihaskuntotunti, jossa n. 20 minuutin helpohkon alkulämmittelyn jälkeen lihaskuntoliikkeitä eri välineitä apuna käyttäen.
  
PUMP
(ei keväällä 2023)
Koko kehon treenaava levytankotunti, jossa jokainen pystyy työskentelemään omalla tasollaan. Ei askellussarjaa vaan hikeä ja treenin iloa!
  
SPORT”Koettele rajojasi”. Sykettä nostavia, helppoja askellussarjoja vuoroon lihaskuntoliikkeiden kanssa. Melko raskas.
  
STEPDANCETanssillista, koreografista, haasteellista ja niin tehokasta kuin itse haluat! Alustana lauta ja lattia. Tanssia koko tunti!
  
STEPMUOKKAUSVauhdikasta askellusta steplaudan ympärillä. Viimeistään hien irrottaa 20 minuutin lihaskuntorutistus.
  
TERVEYS-
LIIKUNTA
Jotakin uutta ja jotakin vanhaa… Paljon kokemusta ja syvää rintaääntä!
Tervetuloa matalan kynnyksen hyvää tekevälle tunnille.
Ei askelkuvioita eikä musiikin orjallista noudattamista. Sopii myös vasta-alkajille.
  
ZUMBA©Beto Perezin kehittämä hauska, helppo ja tehokas tanssiin ja kuntoharjoitteluun perustuva tunti energisen musiikin tahdissa. Sopii kaikille!
  
VESIJUMPPAJos kuvittelet että vesijumppa ei voi olla tehokasta niin tule ja kokeile!
Lihaskuntoa, kehonhallintaa ja kestävyyttä lisääviä nivelystävällisiä liikkeita niin nuorille kuin vanhemmillekin. Uimataito ei välttämätön
  
VENYTYS & KEHONHUOLTORentouttava ja rauhallinen kehoa huoltava venytystunti. Vaihtelevin tekniikoin toteutettuja venytyksiä ja avaavia liikkeitä koko keholle. Pitkät venytykset parantavat liikkuvuutta ja vähentävät lihaskireyttä. Sopii erityisen hyvin palauttavaksi harjoitukseksi hikiliikunnan jälkeen.